Airconditioning

Iskall Service Bv heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van Airconditioning. Zo bieden we diverse type systemen aan. Voor ieder type zijn een aantal systemen leverbaar. Altijd wel een systeem dat voor uw toepassing de beste keus is!

splitSplit-systemen Zeer fraaie binnenunits aan de wand, in het plafond of op de vloer. Split-systemen zorgen voor een optimale luchtverdeling en zeer lage geluidsniveau’s. Split-systemen bestaan uit een binnen- en een buitenunit. De binnenunit ontrekt warmte aan de lucht waardoor deze gekoeld wordt. De warmte wordt door de buitenunit via de buitenlucht afgevoegd.

 

VRF-systemVRF Systemen Wie meer dan één ruimte te koelen of te verwarmen heeft, en bijvoorbeeld verschillende kantoorruimten betrekt, kan een aantal binnenunits aan één buitenunit koppelen. Men spreekt dan over een multi systeem, waarbij maximaal 8 binnenunits aangesloten worden met een totaal tot 150% van de buiten unit capaciteit
Dit kleine systeem wordt vaak gebruikt voor kleinere kantoren. Het compacte VRF systeem zorgt voor economische en comfortabele airconditioning en is gemakkelijk en spaarzaam voor het milieu. Het systeem kan gebruikt worden in elke leef- en bedrijfsruimte. Het VRF systeem is een systeem dat door geavanceerde airconditioningtechnologie Wordt gesteund en antwoord geeft op de behoeften van het gebouw. Dit VRF systeem is ontwikkeld om aan zes zeer belangrijke eisen te voldoen; Hoge efficiëntie, economisch, comfort, gemak, gemakkelijke werking en gemakkelijk onderhoud.

verplaatsbare-aircoVerplaatsbare airco’s Zeer eenvoudig te plaatsen, een fraai ontwerp met TOP kwaliteit. De prinsverplaatsbare airco’s die Iskall Service Bv kan leveren, zijn uitstekend te gebruiken in kleine ruimten. Door de compacte vormgeving zijn deze systemen gemakkelijk te verplaatsen.

ISKALL Service Bv - Wilgenhoek 60 - 6903BV - Zevenaar - Tel. 0031 (6)468 77 580 - e-mail: info@iskall.nl